Skip to main content

Zakelijk

Dankzij het multifunctionele karakter van het gebouw met verschillende zalen, foyers en een eigen Grand Café, is 't Raodhoes een geschikte locatie voor al uw zakelijke evenementen. Voor bedrijfsfeesten, seminars, vergaderingen of product-presentaties bent u bij ons aan het juiste adres! Voor vergaderingen en cursussen hebben we verschillende ruimtes en technische faciliteiten waaronder beamer, scherm, flip-over, etc. En uiteraard is er overal WiFi (draadloos internet) beschikbaar. In het centrum van Blerick kunt u gratis parkeren (blauwe parkeerschijf). Om uw vergadering of cursus compleet te maken zijn er verschillende vergaderarrangementen voor u samengesteld. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn ook aangesloten bij Venlo Convention Bureau.

TARIEVEN
Bekijk hier onze commerciële en maatschappelijke tarieven voor 2024.

ZAALOVERZICHT
Hieronder treft u een zaaloverzicht met alle mogelijkheden per zaal beschreven.

  • Benedenverdieping: zaal 1 t/m 4 (capaciteit van 1.750 personen)
  • Bovenverdieping: zaal 5 t/m 9 (via lift bereikbaar)

Zaal 1, Ben Verdellen Zaal

De grote zaal is het middelpunt van ons gebouw. Deze ruimte kan op verschillende manier worden ingezet, denk aan bedrijfsfeest, beurs, seminar, koffietafel, evenement en productpresentatie.

Theaterzaal, Ben Verdellen Zaal

De sfeervolle theaterzaal met 358 luxe rode pluche stoelen vormt de kern van ons complex. Deze zaal is uitgerust met alle moderne technische faciliteiten voor de uitvoering van onder andere toneel, muziek, film, dans en presentaties.

Zaal 2

Zaal 2 is te gebruiken voor netwerkbijeenkomsten, vergaderingen, coaching, lezingen, cursussen, workshops, feesten en trainingen en heeft een oppervlakte van 140m2.

Zaal 3

Zaal 3 is te gebruiken voor vergaderingen, netwerkbijeenkomsten, coaching, lezingen, cursussen, workshops, feesten en trainingen en heeft een oppervlakte van 95m2.

Zaal 2 en 3 gecombineerd

Zaal 2 en 3 kunnen gecombineerd worden tot een grotere ruimte, ook wel de kleine zaal genoemd. De ruimte biedt plaats aan maximaal 200 personen zittend en ongeveer 430 personen staand.

zaal 4, Foyer

In de foyer op de begane grond kunt u met groepen tot 150 personen terecht. De ruimte beschikt over een bar en kan worden ingericht met statafels of zitplaatsen.

zaal 1, 2, 3, 4 gecombineerd

De grote zaal, de kleine zaal en de foyer zijn door verschuifbare wanden met elkaar te verbinden waardoor er een ruimte ontstaat voor ongeveer 1.750 bezoekers.

zaal 5, Tonzaal

De Tonzaal is een ruimte van 60m2 en biedt zittend plaats aan ongeveer 40 personen. De ruimte is uitermate geschikt voor workshops, vergaderingen en trainingen.

Zaal 6, Trouwzaal (optie Vide & Tonzaal)

Onze trouwzaal -de voormalige Raadszaal van de gemeente Maasbree- is niet alleen een bijzondere locatie voor bruidsparen en ook zeer geschikt voor intieme bedrijfsfeesten (maximaal 125 personen).

Zaal 7, vide

Onze sfeervolle Vide met glazen overkapping is uitermate geschikt voor kleinere bedrijfsfeesten, presentaties of expositie. De ruimte leent zich het beste voor informele bijeenkomsten.

Zaal 9, vergaderzaal

De kleine vergaderzaal is een ruimte van 40m2 en biedt zittend plaats aan 30 personen. De ruimte is uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops en trainingen.

Zaal 8, vergaderzaal

De grote vergaderzaal is een ruimte van 65m2 en biedt zittend plaats aan 60 personen. De ruimte is uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops en trainingen.

Zaal 8 en 9 gecombineerd

De grote en kleine vergaderzaal is een ruimte van 105m2 en biedt zittend plaats aan ongeveer 90 personen. De ruimte is uitermate geschikt vergaderingen, workshops en trainingen.