Skip to main content

Word jij onze nieuwe Chef-kok?

Wij zoeken een enthousiaste collega. Een teamplayer die samen met zijn sous-chef en zelfstandig werkend kok onze brasserie verder op de kaart zet.

Als het bij ons niet kan, dan kan het nergens
’t Raodhoes BV is als multifunctioneel cultureel centrum de huiskamer van Blerick. Veel verenigingen en inwoners weten ons vanwege onze maatschappelijke functie te vinden. Daarnaast vinden er  commerciële en zakelijke activiteiten plaats. De combinatie tussen maatschappelijke en zakelijke bijeenkomsten en onze brasserie maakt ’t Raodhoes tot een bruisende omgeving. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat wij elke opdrachtgever en bezoeker maatwerk kunnen bieden. Een juiste prijs-kwaliteitverhouding is hierbij leidend.

’t Raodhoes is 7 dagen in de week geopend en kent veel afwisseling in activiteiten en werkzaamheden.

120.000 bezoekers
In 2023 had ’t Raodhoes zo’n 120.000 bezoekers. Dit aantal gaan wij in 2024 zeker overtreffen!

Wie zoeken wij?
Ben jij een enthousiaste people manager die sturing geeft aan het keukenteam? Wil jij eindverantwoordelijk zijn voor de werkuitvoering en kwaliteit van de keuken? Ben jij goed in motiveren, stimuleren, coördineren en corrigeren wanneer nodig?
Als Chef-kok volg je de ontwikkelingen in de markt en stemt daar ons aanbod en onze dienstverlening op af. Dit doe je op de manier die past bij ’t Raodhoes en brasserie Gooije raod. Je werkt hierbij kostenbewust, efficiënt en effectief zonder te tornen aan de beleving van onze gasten.

Zie jij jezelf als iemand die zakelijk, oplossingsgericht, kritisch, consistent en consequent in denken en handelen is? En komen jouw kwaliteiten ook bovendrijven in het managementteam waarvan jij deel uitmaakt? Dan ben jij de flexibele aanpakker die wij zoeken.

Wij bieden jou…
Een afwisselende werkomgeving met enthousiaste collega’s. Dankzij onze ruime openingstijden, 7 dagen in de week, zijn de werktijden afwisselend. Vrije weekenden en weekdagen zijn dan ook geen uitzondering en onderdeel van de planning. Je krijgt een marktconform salaris en zicht op een vast contract.

Solliciteer
Stuur jouw sollicitatie, voorzien van een motivatiebrief en CV met foto naar Hay Wilders (directeur) via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Voor vragen over deze vacature neem telefonisch contact op met Hay Wilders 06-31976233.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.