Skip to main content

Ben jij onze 1ste medewerker bediening

Voor het aansturen van de medewerkers die bij ons werken, zoeken wij een eerste medewerker bediening.

Staat gastvrijheid bij jou op de 1ste plaats en heb je minimaal MBO niveau 3 of enkele jaren relevante werkervaring? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan vandaag op deze interessante vacature:

Eerste medewerker bediening (32-38 uur)

’t Raodhoes in Blerick is een veelzijdig horecabedrijf met tal van mogelijkheden.

We hebben een grote theaterzaal en negen kleinere (vergader)zalen, waarvan er 2 permanent zijn verhuurd aan het CBR. In onze ruimtes vinden zeer uiteenlopende bijeenkomsten plaats, zoals bedrijfsfeesten, seminars, congressen, vergaderingen, familiefeesten, trouwerijen en uitvaarten.

In onze brasserie genieten gasten van een lekkere lunch en een smaakvol diner. Schijnt de zon dan is ons ruime terras de plaats om gezellig te borrelen met een hapje en een drankje. Bezoekers weten ons ook te vinden voor onze koffiespecialiteiten en de luxe vlaai van bakkerij Pijpers.

Jouw werkzaamheden

Je werkt mee op de vloer, ontvangt gasten, stuurt je collega’s aan en je traint ze 'on the job'. Samen met de senior medewerker zorg je voor een gestroomlijnde dag. Jij zorgt ervoor dat onze gasten een prettig verblijf hebben in ’t Raodhoes. Door onze veelzijdigheid is er iedere dag bedrijvigheid.

Voor jouw inzet doen wij graag iets terug

Doordeweeks zijn we open van 7:30 uur tot 01:00 uur. In het weekend gaan we om 11.00 uur open. Door onze ruime openingstijden roosteren we je breed in. Je werkt dus niet iedere avond of ieder weekend. We proberen zelfs te zorgen dat je minimaal 1 heel weekend in de maand vrij bent, één weekend de zaterdag en de zondag werkt en 2 weekenden óf alleen de zaterdag óf alleen de zondag werkt.

We bieden een concurrerend salaris en talloze secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je een gratis lunch en/of een avondmaaltijd en bieden wij reiskostenvergoeding als je verder dan 10 km van ’t Raodhoes woont.

Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn enorm trots op het feit dat we een hecht team hebben bij ’t Raodhoes. Ook vinden wij het belangrijk dat je het naar je zin hebt. Na je dienst is het mogelijk om samen met je collega’s nog een sluitdrankje te drinken. We organiseren meerdere keren per jaar een personeelsuitje of een borrel. Bezoek je ons privé dan ontvang je 25% personeelskorting.

Wil jij bij ons werken?

Mail je cv met motivatie dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 077-3821004 en vraag naar Johan Theeuwen voor meer informatie over de functie.

‘t Raodhoes ligt in Blerick, een historische plek in Noord-Limburg. We zijn goed bereikbaar per fiets, auto, trein en bus. Ons multifunctionele gebouw ligt 2 km van het centrum van Venlo.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.