Belangrijk: Wij zijn open...

Wij ontvangen u als gast met veel plezier in 't Raodhoes, in onze brasserie of op ons ruime terras. Lees dit nieuwsbericht met richtlijnen en bekijk onze aangepaste menukaart.

In dit bericht proberen we op een zo overzichtelijke manier de richtlijnen en de manier van werken de komende tijd uit te leggen. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op. Dat kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch: 077 382 10 04. Alleen samen zorgen we dat we op een succesvolle manier open blijven tijdens de coronaperiode. Heeft u klachten, blijf dan thuis!

Reserveren (update 10-08-2020)
  • Reserveren om in de brasserie te dineren is verplicht en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefonisch: 077 382 10 04 of bij de deur
  • Reserveren voor een terrastafel is verplicht en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefonisch: 077 382 10 04 of bij de ingang. 
  • Interesse in een van onze zalen? Neem telefonisch contact met ons op (077 382 10 04) om de mogelijkheden te bespreken
  • Registratieplicht: Wij zijn sinds 10 augustus verplicht om onze gasten ook op ons terras om de contactgegevens te vragen. De gegevens worden indien nodig gebruikt voor bron-en contactonderzoek door de GGD. De gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Richtlijnen tijdens uw verblijf

Volg te allen tijde de instructies op van onze medewerkers!

Aangepaste menukaart
Borrelen & Proeverijen
Ventilatie in 't Raodhoes

Wij wensen u een zeer fijn verblijf bij brasserie Gooije Raod en 't Raodhoes. We rekenen op uw medewerking om er samen een succes van te maken.

Namens team brasserie Gooije Raod en 't Raodhoes,

Hay Wilders
directeur