Corona: Wij zijn gesloten

Het kabinet heeft wederom gesproken. Wij blijven tot half december gesloten. Dat betekent dat wij u ook de komende periode niet kunnen ontvangen in 't Raodhoes en onze brasserie.

We zien dat de maatregelen nodig zijn om het virus te bestrijden. Wij blijven echter positief en vol vertrouwen. Vooralsnog gaan wij er van uit dat de Kerstshows met Beats & Boogies en de Kerstdiners doorgaan. Ervan uitgaande dat het volgens de richtlijnen van het RIVM eind december is toegestaan, zijn wij ook voornemens om u tussen 25 en 30 december van dienst te zijn in onze Brasserie.

Door ons te houden aan de richtlijnen kunnen we hopelijk rond 15 december weer onze deuren openen. Als dat zo is, dan ontvangen wij u -coronaproof- weer met veel enthousiasme.

In de tussentijd werken wij achter de schermen door. De vorige 'lockdown' hebben wij geklust en geverfd in ons pand. Deze keer werken we aan allerlei plannen voor de toekomst. We zijn bezig om de menukaart te vernieuwen, ontwikkelen een kerstarrangement, bereiden de Kerstdinnershow voor met onze partner 'Beats & Boogies', bedenken nieuwe activiteiten, werken aan een aansprekende programmering en onderzoeken de mogelijkheden om de zakelijke markt nog beter te bedienen.

Zoals u leest hebben wij plannen en ideeën genoeg. Laten we er samen voor zorgen dat we vanaf half december weer de toegankelijke huiskamer van Blerick kunnen zijn.

Heeft u tips, suggesties of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u vragen over reserveringen? Weet ons dan ook te vinden. Dat kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch: 077 382 10 04.

Voor nu blijf gezond en hopelijk snel tot ziens.

Namens team ‘t Raodhoes,
Hay Wilders
directeur

Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Werk thuis, tenzij het niet anders kan;
Klachten? Blijf thuis en laat u testen;
Houd 1,5 meter afstand van anderen;
Was vaak uw handen;
Hoest en nies in uw elleboog;
Vermijd drukke plekken;
Draag een mondkapje in publieke binnenruimtes.