Skip to main content

Voorproef van Chef Harold Kok's nieuwste meesterwerken UITVERKOCHT

Op dinsdag 23 april en donderdag 25 april nodigen we u uit om te reserveren voor een onvergetelijke voorproeverij bij 't Raodhoes, waar Chef-Kok Harold Kok zijn nieuwe meesterwerken onthult.

Met een rijk verleden in de culinaire wereld belooft Chef Harold Kok de gastronomische lat van 't Raodhoes naar nieuwe hoogten te tillen. Deze avonden staan in het teken van een exclusieve try-out van zijn nieuwste creaties, waarbij elke hap een verfijnde symfonie van smaken is.

Het wordt een 4 gangen diner van klasse, speciaal aangeboden tegen de zeer aantrekkelijke prijs van € 23,50  p.p.  (excl. consumpties).  Zo kunt u voor een bescheiden bedrag volop genieten van de voorbode van wat 't Raodhoes in de toekomst te bieden heeft. Verwacht niets minder dan spijs en drank van ongeëvenaarde kwaliteit, want dan mag u verlangen van ‘t Raodhoes.

Bij 't Raodhoes is onze missie duidelijk: onze gasten telkens weer verwennen met een onvergetelijke culinaire ervaring. Daarom presenteren we met trots ons Chchefef's Menu, een culinair avontuur dat steeds verandert en waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame en lokale ingrediënten. Elk gerecht belooft een bron van verrassing en oprecht culinair genot te zijn.

"Reserveer nu voor een exclusieve voorproef van Chef Harold Kok's nieuwe creaties bij 't Raodhoes!" reserveren: 077-3821004 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.