• Start
  • nieuws
  • Theatershow ‘Gelök’ door corona geannuleerd

Theatershow ‘Gelök’ door corona geannuleerd

In december zou Ben Verdellen dan eindelijk zijn laatste theatershow op de planken brengen. Helaas moeten we de show annuleren.

De oplopende coronacijfers en de maatregelen die het kabinet zeer waarschijnlijk gaat invoeren zorgen voor dit besluit. Vanochtend is er overleg geweest tussen Ben Verdellen en Hay Wilders van ’t Raodhoes. In samenspraak is nu al het besluit genomen de vier shows van 3, 4, 10 en 11 december af te zeggen. “Met de alsmaar oplopende coronacijfers en de uitgelekte aangescherpte maatregelen is er geen andere keus”, vertelt Hay Wilders

De organisatie en de zanger gaan de komende weken bekijken of en wanneer de shows worden ingehaald. De theatershow ‘Gelök’ werd al eerder verplaatst door corona. Het is de laatste theatershow van troubadour en vrijbuiter Ben Verdellen. Het zou de kers op de taart moeten zijn na een muzikale carrière van 62 jaar.

De organisatie wil er alles aan doen om Ben Verdellen in 2022 op een waardige manier afscheid te laten nemen van het theater. Daarnaast moeten bezoekers ook veilig de show kunnen bezoeken. De gekochte entreekaarten blijven vooralsnog geldig. De komende weken komt er meer duidelijkheid over het vervolg van de theatershow Gelök.