Skip to main content

Shows Ben Verdellen in september

Met grote trots maken we bekend dat in september 2023 in ’t Raodhoes de show Gelök 2.0 tóch gaat plaatsvinden.

Deze twee shows staan volledig in het teken van ‘ozze Ben Verdellen’, omringd door een scala aan lokale, regionale en nationale artiesten, zullen er een 20-tal van zijn grote hits ten ten gehore worden gebracht. Uiteraard met een complete liveband. Dit nieuws is erg spectaculair aangezien Ben op 31 juli 2022 een hartstilstand kreeg op 75-jarige leeftijd en maar liefst twee weken in coma lag.

De toekomst zag er erg onzeker uit, maar hoop op herstel is er altijd geweest. Optimisme en positivisme hebben permanent de boventoon gevoerd en een gezonde toekomst voor Ben wordt gelukkig steeds zekerder aangezien de Limburgse troubadour aan een stevig herstelproces bezig is. Geweldig nieuws dus!

Op is op en vol is vol!

Vele honderden fans hadden al kaartjes weten te bemachtigen voor de afscheidsshow ‘Gelök’ die oorspronkelijk stond gepland in de grote zaal van ’t Raodhoes op 2, 4, 9 en 10 september 2022 en voor de derde keer (vanwege uitstel i.v.m. Corona) werd uitgesteld. Velen zijn nog steeds in het bezit van de kaarten voor de eerder geplande shows en krijgen vanzelfsprekend voorrang bij de verkoop van de nieuwe shows. De data van de shows en van de ticketverkoop worden binnenkort bekendgemaakt. Houd dus de socials en de website van ’t Raodhoes goed in de gaten, want het zal erg snel gaan met de verkoop van toegangsbewijzen.

Op is op en vol is vol! We hopen dus dat je ‘Gelök’ hebt.

Tribute

Ben Verdellen geeft zelf aan dat hij blij is met de twee shows. Uiteraard is hij aanwezig en dat zal zeker een zeer speciaal moment zijn. Veel artiesten zullen deze avond een ode brengen aan Ben en daarom zullen de shows ook een bijzonder tributegehalte kennen. Het worden twee onvergetelijke avonden, uiteraard met begeleiding van de complete band onder leiding van muzikant en componist Wim Naus. Een prachtig eerbetoon aan Ben Verdellen!

De Vrijbuiters

Generaties Limburgers zijn opgegroeid of groeien momenteel op met zijn aanstekelijke en aantrekkelijke muziek. Niet zo vreemd ook aangezien Ben al ruim een halve eeuw muziek maakt en grote bekendheid heeft verworven met de Vrijbuiters, de dialectband, die in de jaren ’70 en ’80 razend populair was binnen en buiten de Limburgs grenzen. Verdellen schreef hit na hit en ontving daarvoor in 2011 de Oeuvre-Priès van ’t Limburgs Leed.