Bijeenkomst fysiek & digitaal

Wilt u graag via een bijeenkomst contact houden met uw medewerkers, relaties of klanten? Door het interactieve concept is het mogelijk om fysiek en digitaal deelnemers te ontmoeten in en via ’t Raodhoes.

’t Raodhoes (Hay Wilders), Dynamic (Paul Winters) en Kaneman Entertastement (Maikel en Dennis Kaneman) hebben gewerkt aan een nieuw, innovatief en interactief concept.

Denk aan gasten in onze grote zaal, een programma op het podium met live muziek, gesprekken en live cooking en deelnemers thuis aan het beeldscherm.

Heeft u als organisatie of bedrijf ook interesse in onze mogelijkheden om zowel fysiek als digitaal deelnemers bij uw evenement te betrekken? Laat het ons weten. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 077-382 10 04 voor meer informatie over onze interactieve bijeenkomsten. We leveren altijd maatwerk en bespreken graag uw wensen.

Op donderdag 18 juni  2020 vond de eerste zakelijke bijeenkomst volgens dit nieuwe concept plaats. De reacties van deelnemers waren erg positief. 

Bekijk hier een korte 'aftermovie'