Skip to main content

Kerst Dinner Shows waren groot succes!

Vrijdag 21 en zaterdag 22 december 2018 vonden er in ’t Raodhoes twee Kerst Dinner Shows plaats. Een van de leden van Big Band 81 schreef er de onderstaande tekst over. 

Big Band 81 repeteert elke donderdagavond in ’t Raodhoes en in het voorjaar van 2018 is het idee ontstaan om een tweetal Kerst Dinner Shows te organiseren. ’t Raodhoes verzorgde eten en drinken en Big Band 81 de muziek.

Verdeeld over deze twee avonden zijn er in totaal 205 gasten geweest. Deze werden bij binnenkomst ontvangen met een glaasje bubbels waarna ze plaats namen aan grote ronde tafels. De gasten genoten van een vijfgangendiner met een lekker wijntje of een biertje. Tussen de gangen verzorgde Big Band 81 een speciaal samengestelde kerstshow. Het begon lekker rustig met een selectie van nummers uit The Golden Age van de bigbandmuziek: o.a. Ella Fitzgerald, Count Basie, Frank Sinatra en Michael Bublé. Uiteraard afgewisseld met gepaste kerstmuziek. Daarna bouwde het op tot een finale met lekkere muziek en zang uit de soul- en discotijd en de knallers van nu. Het swingde de pan uit. Het enthousiasme van de band sloeg al gauw over op de gasten. Het duurde dan ook niet lang of de dansvloer stond vol. Aan het einde van de avond bedankte dirigent Alex Loiacono het fantastische publiek waarvoor ze gespeeld hadden en hoopt op een vervolg in 2019.