Nog kaarten Ben Verdellen beschikbaar

Het is nog mogelijk kaarten te kopen voor de shows van Ben Verdellen in december 2021. Kaarten kosten € 21,50 per stuk.

Na de twee fysieke verkoopavonden zijn er nog kaarten beschikbaar. Wilt u nog graag de show bijwonen? Koop de kaarten aan de bar in 't Raodhoes of bestel ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De theatershow van Ben Verdellen is een terugblik op zijn muzikale carrière. Bijna vijf decennia geleden startte hij met muziek maken. In die periode heeft hij liedjes gemaakt en gezongen die tot het culturele erfgoed behoren van Limburg. Klassiekers als ‘Ome Willie oét Brazilië’, ‘Limburg’, ‘Haciënda’ en natuurlijk ‘Gelök’ komen voorbij. Ben Verdellen wordt begeleid door een live band.

Datums
Theatershow ‘Gelök’ is vrijdag 3 en 10 december en zaterdag 4 en 11 december te zien in ’t Raodhoes in Blerick. Tijdens het programma praat hij met anekdotes zijn klassiekers aan elkaar. De zaal gaat om 18.15 uur open en het programma start om 19.00 uur. Na afloop is er een afterparty. Gelet op de huidige RIVM richtlijnen is de avond om 24.00 uur afgelopen.

Kaartverkoop ‘Gelök’
Na de twee fysieke verkoopavonden zijn er nog kaarten beschikbaar. Wilt u nog graag de show bijwonen? Koop de kaarten aan de bar in 't Raodhoes of bestel ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Entreebewijzen zijn te koop voor € 21,50 per stuk.  Denk ook bij de kaartverkoop aan uw coronatoegangsbewijs. Wij houden ons aan de richtlijnen zoals die zijn opgesteld door het RIVM.