Skip to main content

‘Hertelikke aovend’ uitverkocht

Drumfanfare Blerickse Herten organiseert in 2018 voor de tweede keer het evenement ‘Eine Hertelikke aovend in hertje Bliërick’. UITVERKOCHT

Drumfanfare Blerickse Herten organiseert zaterdag 7 juli voor de tweede keer het evenement ‘Eine Hertelikke aovend in hertje Bliërick’. Het openluchtconcert op het Antoniusplein in Blerick, met vooraf een driegangendiner, is uitverkocht.

In 2017 werd de ‘Hertelikke aovend’ voor het eerst georganiseerd in het kader van het 60-jarig jubileum van de vereniging en het bleek een succesformule. De combinatie van een sfeervolle ambiance op het Antoniusplein, een smakelijk driegangendiner, een mooie zomeravond en de muzikale klanken van de drumfanfare, sloot goed op elkaar aan. Zaterdag 7 juli zal er zodoende een tweede editie worden georganiseerd. 

De avond staat in het teken van het thema ‘Limburg’. De gasten worden tijdens het concert, met tussendoor audiovisuele presentatie, meegenomen door de hele provincie. Voorafgaand aan het concert vindt er een driegangendiner plaats. Tijdens het diner zal Linda Zijlmans de muzikale omlijsting verzorgen. Het korps van de Blerickse Herten is voor dit concert een samenwerking aangegaan met de band ‘Linke Mik’. Zij zullen samen met het korps een aantal nummers spelen. Tevens zorgt Linke Mik nog voor een muzikale noot na afloop van het concert. Zangers Marcel Verdellen en Marinho Peters zullen tevens als gastartiest optreden tijdens het concert.  

Kaarten kosten € 35,- euro per stuk. Hiervoor krijg je een zitplaats tijdens het concert en een driegangendiner hieraan voorafgaand. Na afloop van het diner, omstreeks 20:00 uur, gaat het terrein op het Antoniusplein open voor overige bezoekers. Deze kunnen, bij voldoende plaats, achteraan op het Antoniusplein of binnen bij de Paerdskoel en ’t Raodhoes het concert van de Blerickse Herten bekijken.