Dinnershows 12 & 13 februari 2021

Eerder maakten wij al bekend dat de dinnershow met Beats & Boogies verplaatst is naar het eerste kwartaal van 2021.
Inmiddels zijn de nieuwe datums bekend. Alle personen die een kaart hebben gekocht zijn geïnformeerd dat zij op vrijdag 12 of zaterdag 13 februari worden verwacht in 't Raodhoes voor een spetterende en smaakvolle avond uit. Deze keer geen vleugje kerst, maar heel veel ander muzikaal spektakel.
 
Om de liefhebbers van kerstklassiekers toch tegemoet te komen heeft Beats & Boogies coronaproof 'Jingle Bells' opgenomen. Vanzelfsprekend op hun eigen kenmerkende manier. Geniet ervan!
 
Wilt u de dinnershow in februari bijwonen? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Informeer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Door de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus zijn we in overleg met onze samenweringspartner over het wel of niet doorgaan van dit evenement. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

 

Uitleg over de show
De organisatie is wederom in samenwerking met Beats & Boogies. De shows vinden plaats op vrijdag en zaterdag vanaf 19.00 uur en eventueel op zondag vanaf 16.00 uur in ’t Raodhoes. De dames en heren van Beats & Boogies spelen de nodige swing-, pop- en dance classics.

Voor de shows heeft dirigent Alex Loiacono nieuwe arrangementen geschreven. De muzikanten worden hierdoor uitgedaagd het muzikale niveau van de eerdere edities te evenaren. Verder geven diverse vocalisten acte de préséance om de klankkleur nog diverser te maken.

Entreebewijzen zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vrijdag en eventueel op zondag. De zaterdag is uitverkocht! Geef per mail door welke dag u kiest. Reserveren kan voor maximaal vier personen. Gasten krijgen naast het muzikale programma een viergangendiner, inclusief drank geserveerd. De kosten voor deze complete avond uit bedragen € 77,50 per persoon. De edities in 2018 en 2019 waren uitverkocht.

Bekijk hier het menu dat wordt geserveerd. 

De shows gaan door als de richtlijnen van het RIVM dat toestaan.