Dinnershows verplaatst naar 2021

In overleg met de Beats & Boogies is besloten om de dinnersshows aan de vooravond van Kerstmis te verplaatsen naar het eerste kwartaal van 2021.  

Shows verplaatst!
Er is momenteel te veel onduidelijkheid om vast te houden aan de oorspronkelijk datums (vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 december 2020). Mensen die kaarten hebben gereserveerd voor een van deze shows worden persoonlijk geinformeerd over de verplaatsing en de nieuwe datums in 2021. De nieuwe datum is nog niet bekend. We hopen hier zo snel mogelijk duidelijkheid over te geven. 

De leden van Beats & Boogies kunnen al weken niet repeteren voor de shows. Daarnaast vinden wij het van het grootste belang dat de shows geheel coronaproof en binnen de regels plaatsvinden. Op dit moment heerst er te veel onduidelijkheid dat wij geen risico willen lopen. Vandaar is in goed overleg besloten de shows te verplaatsen.  Het mag duidelijk zijn dat door de verplaatsing het thema 'Kerstmis' wordt losgelaten.

Uitleg over de show
De organisatie is wederom in samenwerking met Beats & Boogies. De shows vinden plaats op vrijdag en zaterdag vanaf 19.00 uur en eventueel op zondag vanaf 16.00 uur in ’t Raodhoes. De dames en heren van Beats & Boogies spelen de nodige swing-, pop- en dance classics.

Voor de shows heeft dirigent Alex Loiacono nieuwe arrangementen geschreven. De muzikanten worden hierdoor uitgedaagd het muzikale niveau van de eerdere edities te evenaren. Verder geven diverse vocalisten acte de préséance om de klankkleur nog diverser te maken.

Entreebewijzen zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vrijdag en eventueel op zondag. De zaterdag is uitverkocht! Geef per mail door welke dag u kiest. Reserveren kan voor maximaal vier personen. Gasten krijgen naast het muzikale programma een viergangendiner, inclusief drank geserveerd. De kosten voor deze complete avond uit bedragen € 77,50 per persoon. De edities in 2018 en 2019 waren uitverkocht.

Bekijk hier het menu dat wordt geserveerd. 

De shows gaan door als de richtlijnen van het RIVM dat toestaan.

BB band
Foto: Karin de Jonge