Skip to main content

3e ‘Hertelikke aovend’ 6 juli

Het openluchtconcert op het Antoniusplein, met vooraf een diner, vindt zaterdag 6 juli plaats.

Drumfanfare Blerickse Herten organiseert in 2019 voor de derde keer ‘Eine Hertelikke aovend in hertje Bliërick’. De afgelopen twee jaren bleken een groot succes, en zodoende komt er een vervolg aankomende zomer. Ter gelegenheid van het jubileum in 2017 organiseerde de drumfanfare dit evenement, dat wegens succes afgelopen zomer op herhaling ging, voor het eerst. Ook de tweede editie was erg geslaagd. De entreekaarten waren in een mum van tijd uitverkocht en de reacties achteraf waren zeer lovend. Het bleek maar eens te meer dat de locatie in het centrum van Blerick zich goed leent voor een mooi evenement in hartje zomer.

De combinatie van een sfeervolle ambiance op het Antoniusplein, een smakelijk driegangendiner en de muzikale klanken van de Blerickse Herten sloot perfect op elkaar aan. “Toen we startten met dit project, ongeveer 2,5 jaar geleden, hadden we nooit gedacht dat dit evenement zo zou aanslaan. Afgelopen zomer maakte weer duidelijk dat ook in Blerick dergelijke mooie projecten kunnen worden neergezet. Wij voelen ons als vereniging gesteund door de Blerickse ondernemers en de bevolking en dat maakt het mogelijk om een derde editie van de Hertelikke aovend te organiseren. Het is niet eenvoudig om ook dit jaar weer tot een unieke invulling van deze avond te komen, maar samen met onze partners ’t Raodhoes en de Paerdskoel, hebben wij er alle vertrouwen in.”, aldus bestuurslid en lid van de werkgroep Rob Jacobs.

De eerste financiële ondersteuners en geïnteresseerden voor entreekaarten hebben zich al gemeld. Medio april start de officiële kaartverkoop. De kaartverkoop gaat in principe per tafel van vier personen. Eén tafel voor het driegangendiner en een zitplaats voor de hele avond kost € 150,-. Geïnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op zaterdag 6 juli aanstaande zal het Antoniusplein dus weer vol zitten voor een avondvullend programma. Voorafgaand aan het concert van de Blerickse Herten, wordt de gasten een driegangendiner uitgeserveerd onder de klanken van een singer-songwriter. Gedurende het concert worden de bezoekers middels beeld en geluid meegenomen in een bijpassend verhaal. Na afloop is er een gezellige afterparty met een live band.

Wil je ook deel uitmaken van het korps van de Blerickse Herten dat concerten als deze mag geven? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Iedereen, van elke leeftijd, is welkom om bij ons een instrument te komen bespelen. Ons korps bestaat uit een gevarieerde groep met een gemiddelde leeftijd van 32 jaar oud. Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Dit bericht is opgesteld door de Blerickse Herten.