Skip to main content

10 jaar ’t Raodhoes en 4 jubilarissen

Het is ruim 10 jaar geleden dat ’t Raodhoes voor het eerst de deuren opende voor publiek. In het eerste weekend van oktober 2008 vond de officiële opening plaats.

Vanaf dat moment is ’t Raodhoes voor veel organisaties een thuisbasis en voor mensen uit de omgeving is brasserie Gooije Raod een favoriete plek voor een hapje en een drankje.

Zondag 14 oktober vond er een feestelijke brunch plaats. Er werd kort stil gestaan bij het eerste decennium. Directeur Hay Wilders blikte terug en keek ook vooral vooruit. ’t Raodhoes is onmisbaar voor de Blerickse samenleving. Daarnaast wist hij vier medewerkers te verassen met een bloemetje. Carolien Muller, Geert Vervoort, Jos Muller (staat niet op de foto) en Yvonne Meelkop zijn al 10 jaar werkzaam bij ’t Raodhoes. Zij werden in het zonnetje gezet.

Hierna mochten alle 225 gasten genieten van een heerlijke brunch. De reacties waren lovend. ’s Middags werd er nog geborreld. Sommige gasten kozen voor een plaatsje op het terras in de zon en andere genoten van de klanken van Toetie noch blaosie. Het was een zeer succesvolle dag waar wij als team met veel plezier aan terugdenken.

foto's John Smit

Brunch 3

Brunch 1

Brunch 4