10 jaar ’t Raodhoes en 4 jubilarissen

Het is ruim 10 jaar geleden dat ’t Raodhoes voor het eerst de deuren opende voor publiek. In het eerste weekend van oktober 2008 vond de officiële opening plaats.

Lees verder

Eerste Kerstdag bij brasserie Gooije Raod

De 'r' zit in de maand. Dat betekent dat ook de feestdagen steeds dichterbij komen. Kerstmis is een feest dat je viert met familie en vrienden. Samen om tafel om te eten, drinken en vooral ook te praten en te lachen.

Lees verder

Oktoberfest was een grandioos feest

We kijken terug op een zeer mooie en bijzondere avond. De heren van de Blerickse Blaage hebben hun best gedaan om alles tot in de puntjes te regelen.

Lees verder

AH-actie, voordelig 3 gangendiner

Brasserie Gooije Raod doet weer mee aan de restaurantactie van Albert Heijn. Met een volle spaarkaart ontvangt u het 2e driegangendiner gratis.

Lees verder

Activiteiten van de Frank Peeters Foundation

De Frank Peeters Foundation is in 2016 opgericht ter nagedachtenis aan Frank Peeters, die in november 2014 overleed. Frank kreeg op zijn 49e de oogziekte maculadegeneratie, waardoor hij nog maar 7% zag.

Lees verder

Kaartverkoop voorstelling 'Un gooje zaak' gestart

Sociëteit de Flarussen presenteert een nieuwe theaterstuk. Het is de 7e productie van het gezelschap. Deze keer onder de naam ‘Un gooje zaak’. De première vindt plaats op vrijdag 23 november. Kaarten zijn te koop voor € 22,- per stuk.

Lees verder

Openingstijden tijdens feestdagen 2018

Tijdens de feestdagen hanteert brasserie Gooije Raod afwijkende openingstijden. 

Lees verder

Cocktails in het assortiment

Het is mogelijk om cocktails te bestellen bij 't Raodhoes. Om u kennis te laten maken hanteren we een prijs van € 3,95 per glas.

Lees verder

Geniet van onze ijscoupes & handijsjes

Trakteer je zelf op een heerlijk ijscoupe van onze chefkok. Neem plaats op ons ruime terras en kies een van de smaakvolle coupes. Bekijk hier onze kaart.

Lees verder

  • 1
  • 2