Dinnershows verplaatst naar 2021

In overleg met de Beats & Boogies is besloten om de dinnersshows aan de vooravond van Kerstmis te verplaatsen naar het eerste kwartaal van 2021.  

Lees verder

Kerstmis bij brasserie Gooije Raod

Ervan uitgaande dat het volgens de richtlijnen van het RIVM is toegestaan openen wij met Kerstmis (1ste en 2e Kerstdag) onze deuren. 

Lees verder

Corona: Wij zijn gesloten

Het kabinet heeft wederom gesproken. Wij blijven tot half december gesloten. Dat betekent dat wij u ook de komende periode niet kunnen ontvangen in 't Raodhoes en onze brasserie.

Lees verder

Kom gezellig borrelen met z'n vieren...

Helaas zij wij momenteel gesloten op verzoek van de landelijke overheid. Wij hopen half november gasten weer te mogen verwelkomen. 

Lees verder

Gezocht foto's van het Raadhuis

Het voormalige Raadhuis van Blerick is een monumentaal pand. De gemeente Maasbree, waartoe Blerick van 1800 tot 1940 behoorde, wisselde om de vijf jaar van raadhuis.

Lees verder

Uw bijeenkomst bij 't Raodhoes

Premier Rutte heeft 18 augustus bekendgemaakt dat het coronavirus bezig is aan een opmars. Gezamenlijk moeten we proberen het virus in bedwang te houden.

Lees verder

Verrassingsmenu, 3 gangen

Verrast worden en toch kunnen kiezen, bestel dan ons verrassingsmenu. Maak de keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Lees verder

Bijeenkomst fysiek & digitaal

Wilt u graag via een bijeenkomst contact houden met uw medewerkers, relaties of klanten? Door het interactieve concept is het mogelijk om fysiek en digitaal deelnemers te ontmoeten in en via ’t Raodhoes.

Lees verder

Bestel een lekkere cocktail

Het is weer mogelijk om cocktails te bestellen. Deze heerlijke dranken zijn verkrijgbaar vanaf € 4,50 per glas. 

Lees verder