Skip to main content

De Blerickse Schaakvereniging

Schaken is een sport voor jong en oud, man of vrouw en voor ieder niveau. Kun je schaken of zou je het graag willen leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vanaf 6 jaar
Schaken kun je overal doen en tegen iedereen. Je hoeft zelf niet dezelfde taal te spreken als je maar de regels van het spel kent en deze regels gaan wij jou leren op een gemakkelijke en speelse manier. 

Vind je het spannend om bij een schaakclub naar binnen te lopen, dan kun je natuurlijk ook je vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meenemen.Je kunt ook samen met je vader of moeder schaken leren. 

Kom een keer kijken op vrijdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur.
We spelen in ’t Raodhoes, Antoniusplein 2 Blerick

Voor meer jeugd informatie: JeugdschaakVenlo-Blerick.nl

Vanaf 16 jaar
Kun je al schaken en heb je zin om bij een gezellige vereniging een partij te spelen, dan ben je van harte welkom op de maandagavond vanaf 20:00 uur in 't Raodhoes.

In de mooie ambiance van 't Raodhoes speel je tegen spelers van jouw eigen niveau. Wij hebben een interne en een externe competitie. Daarnaast organiseren wij diverse toernooien. Ook nodigen wij gerenommeerde topschakers uit om ons schaakles te geven. Naast al dit serieuze gedoe hebben we ook gezellige nabeschouwingen aan de bar, de jaarlijkse BBQ, enz.

Meer informatie vindt u op de website van de Blerickse Schaakvereniging.

Wat kun je nog meer van ons verwachten

  • Leuke schaakpartijtjes tegen leeftijdgenootjes
  • Een echt schaakdiploma halen via de allerbeste methode
  • Schaken tegen andere verenigingen
  • Toernooien spelen
  • Ieder jaar een uitstapje als seizoensafsluiting
  • Je kunt het 2 maanden gratis uitproberen.