Skip to main content

Gebruikers en verenigingen

Cultureel Centrum 't Raodhoes mag vele verenigingen tot haar vaste, wekelijkse gebruikers rekenen. Daarnaast staat de gehele maand februari in het teken van de 'vastelaovend' en kleurt het gebouw groen en oranje. 't Raodhoes, tijdens de carnaval beter bekend als de 'Wortelekoel', is het podium voor een lange reeks activiteiten georganiseerd door Vastelaovesgezelschap De Wortelepin. Niet alleen is er de mogelijkheid wekelijks gebruik te maken van de zalen voor bijvoorbeeld repetities, verenigingen en scholen kunnen de verschillende zalen ook eenmalig of een aantal keer per jaar huren voor theateruitvoeringen, concerten of vergaderingen.

Kortom, 't Raodhoes is een vaste thuishaven voor een groot aantal verenigingen!

Verenigingen

Onderstaande verenigingen maken gebruik van de faciliteiten van 't Raodhoes:

Popkoor The Inspiration

Wij zijn Popkoor The Inspiration en zijn opgericht op 7 augustus 2011. 

Gezelschap de Wortelepin

Vastelaovesgezelschap de Wortelepin is de grootste Vastelaovesvereniging van Blerick.

De Blerickse Schaakvereniging

Schaken is een sport voor jong en oud, man of vrouw en voor ieder niveau. Kun je schaken of zou je het graag willen leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Gemengd Koor Orpheus

KGK Orpheus een gezond “oudje” met een prima balans tussen hard werken en gezellig ontspannen.

Harmonie St. Caecilia Blerick

Tijdens het 40-jarig dienstjubileum van een chef van de werkplaats der Nederlandse Spoorwegen te Blerick, werd het gemis van muziek erg gevoeld en als gevolg daarvan werd op 2 februari 1907 opgericht; “de Fanfare Werkplaats Blerick”.

Vaste gebruikers

Onderstaande gebruikers behoren ook tot de vaste kern van 't Raodhoes:

Sidera theaterproducties

Sidera Theaterproducties zet jaarlijks een musical op de planken, uitgevoerd door studenten en jongvolwassenen die wonen, studeren en/of werken in Venlo en omgeving.

Sociëteit de Flarussen

Sociëteit De Flarussen is een revuegezelschap dat repeteert in 't Raodhoes. Ze voeren in onze theaterzaal ook hun voorstellingen op. 

CBR Venlo-Blerick

Bij het CBR zetten ruim duizend professionals zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat iederéén veilig aan het verkeer kan deelnemen.

Beats & Boogies

Het swingt en klinkt. Grooved, knalt, sprankelt. En spat plezier: Beats & Boogies (since ’81)