Skip to main content

Dinerkaart Brasserie Gooije Raod

Bij Brasserie Gooije Raod bieden we een aantrekkelijke dinerkaart met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. 


Hieronder treft u onze dinerkaart. Download hier de dinerkaart

Soepen

Geserveerd met brood en kruidenboter

  • Aspergesoep; romige aspergesoep met stukjes asperge, ei, ham en geslagen room
    6,50
  • Tomatensoep van geroosterde tomaat en paprika met Provençaalse kruiden en kruidenolie
    6,50
  • Sotosoep met ei, bosui en rijst
    7,50

Voorgerechten

  • Carpaccio van het rund met truffelmayo, notencrumble en schuim van parmezaan
    16,00
  • Bavarois van asperge met gemarineerde zalm, gemarineerde asperge, spicy mangocompôte en een kruidendressing
    16,50
  • Kalfsmuis; dungesneden kalfsmuis met tonijncrème en gefrituurde gamba in tempurabeslag
    16,50
  • Salade van venkel met avocado crème, uiencompôte, gebakken geitenkaasje in Panko en een honing-dille-mosterddressing
    15,00

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

alle vleesgerechten worden geserveerd met frietjes en gebakken aardappelen met spek en ui

  • Gevulde hoender gevuld met roomkaas en pesto, omwikkeld met katenspek en geserveerd met een saus van Port en dragon
    22,00
  • Asperge op Limburgse wijze met ham, botersaus, gekookte krieltjes en een hoeve-eitje
    26,50
  • Kogelbiefstuk met groente spies van maïs, paprika en champignons, rode uien compote en bearnaisesaus
    25,50
  • Saté op Molukse wijze; gemarineerde varkenssaté, bereid volgens authentiek recept van onze Molukse kok. Geserveerd op bananenblad, huisgemaakte atjar en kroepoek
    20,00
  • Gooije Raodburger; huisgemaakte burger op een hamburgerbroodje, kaas, augurk, rucola sla, bruschetta en mayo geserveerd met frietjes
    19,00
  • Kidsmenu; een piratenspies, frietjes en appelmoes
    10,50

Visgerechten

  • Zeebaarsfilet op de huid gebakken, met fregola pasta, gewokte witte en groene asperges en een kruidensaus
    22,50
  • Zalm met kruidenkorst geserveerd met sliert asperges, saus Hollandaise, krieltjes en een gekookt hoeve-eitje
    27,50
  • Kabeljouwfilet met gemarineerde venkel met sinaasappel, gebakken asperges en een soja-gembersaus
    25,00

Vegetarische gerechten

  • Asperge op Limburgse wijze met botersaus, gekookte krieltjes en een hoeve-eitje
    23,00
  • Polenta Italia gebakken Polenta met kruiden, spaghetti van courgette en een antiboise van tomaat, olijf en kappertjessaus van paprika
    21,00

Maaltijdsalades

Alle maaltijd salades worden geserveerd met brood en kruidenboter

  • Pikant met pikant gebakken rundvlees, zongedroogde tomaat, gefrituurde kroepoek en een pikante sojasaus
    16,50
  • Vis met zalm en gamba in tempura, zoetzuur, komkommer, rode ui, kappertjes en cocktailsaus
    18,00
  • Vega met gemarineerde venkel, gebakken geitenkaasje, notencrunch en honing-mosterd-dillesaus
    16,00

Desserts

  • Parfait van Limoncello met gebrand eiwitschuim en koude chocoladesabayone
    9,00
  • Kaasplankje met binnen- en buitenlandse kaassoorten van Tebben met appelstroop en kletsenbrood
    10,50
  • Crème Brûlée geserveerd met kaneelstokkenijs
    8,50
  • Bavarois van boerenyoghurt met hangop van yoghurt, chocomousse met jelly van rood fruit
    8,50

Heeft u wensen in aanvulling op onze menukaart?
Vraag gerust aan onze medewerkers of de kok u van dienst kan zijn.

Wij wensen u veel plezier en smakelijk eten!