27-04: Koningsdag Blerick

Vrijdag 27 april vieren we de verjaardag van onze koning Willem Alexander.

Op deze dag is er volop feest op het Antoniusplein. Ben erbij!

In samenwerking met Winkelhart Blerick en café de Paerdskoel organiseren wij een programma tijdens Koningsdag. U kunt gezellig zitten op ons terras, maar het is ook mogelijk om staand te genieten van een heerlijke consumptie bij onze buitenbar. Op het podium treden voor u Big Band '81 en de Joeksjagers op.

Programma

  1. 13.30 - 14.15 uur Big Band ' 81
  2. 14:45 - 15.30 uur Big Band ' 81
  3. 15.30 - 16.00 uur Big Band ' 81
  4. 16.00 - 17.00 uur Big Band ' 81

 

BIGBAND'81

Renée Steenvoordengastzanger Bigband81MAth Coenen zanger Bigband81

Big Band '81 is een Noord-Limburgs orkest met muzikanten uit de hele regio. Zij heeft haar roots in Venlo. Twintig enthousiaste muzikanten staan voor u klaar om u een onvergetelijk feest te bezorgen met muziek van vroeger en nu, in de beste arrangementen, grotendeels gemaakt door bandleider Alex Loiacono. De band kent een traditionele bigband-formatie, bestaande uit 3 blazerssecties en een complete rhythm-sectie. Daarnaast heeft de band de beschikking over een 3-koppige vocalgroup, waarvan de individuele leden zowel solistisch als in een close-harmony samenstelling voor u optreden.

Haar programma vertegenwoordigt vele stijlen variërend van swing tot rock en van latin tot disco en jazz. Big Band '81 is hiermee in staat de meest uiteenlopende aangelegenheden muzikaal op te luisteren. De band verzorgt regelmatig de muzikale omlijsting van feestavonden, bedrijfsfeesten, festivals, bruiloften etc. Naar wens treedt het orkest op als 'showorkest in smoking en glittervest' of meer 'casual', al dan niet afgewisseld met een kleinere combobezetting. Naast de opluistering van feestelijke aangelegenheden voert de band ook frequent in binnen- en buitenland kwalitatief hoogstaande projecten uit met bekendheden als Ack van Rooijen, Klaus Osterloh, John Marshall, Paul Vaes, Ronald Douglas en Pussycat.

[Biografie Renée Steenvoorden, zangeres]

Renée Steenvoorden is 23 jaar en haar hometown is Roggel. Op dit moment woont ze in Brussel, waar ze Jazz zang studeert aan het Koninklijk Conservatorium.

Ze is opgegroeid met muziek en begon als vijf-jarige al met vioollessen bij Melanie Engelen in Roermond. Later kwamen daar nog gitaar en piano bij. Daarlangs heeft zij altijd veel gezongen. In 2012 begon ze met de studie Docent Muziek aan het Conservatorium Maastricht, waar ze in 2016 afstudeerde. Tijdens deze studie heeft ze natuurlijk heel veel geleerd; maar voornamelijk haar passie voor zang ontdekt. Naast haar studie heeft Renée bij meerdere docenten, waaronder Digna Janssen en Roderik Povel, zanglessen gehad. Daar leerde ze het jazz genre kennen en besloot ze jazz zang te gaan studeren in Brussel.

Naast haar studie zingt Renée regelmatig bij diverse muzikale projecten en bigbands en werkt ze aan haar eigen muziek.

[Korte biografie Alex Loiacono, bandleider]

Alex LoiaconoBig Band 81 staat onder de bezielende muzikale leiding van Alex Loiacono.
Deze professional in de muziekwereld behaalde zijn Master diploma aan het conservatorium in Maastricht en is van alle markten thuis: als trombonist stond hij al op het podium met artiesten als Lionel Richie, Diana Ross, Belle Perez, Anouk, Doe Maar, Slagerij van Kampen en vele anderen!
Daarnaast is Alex dirigent/bandleider, een veel gevraagd arrangeur en boven alles een echte ras-entertainer die ieder publiek in de juiste stemming weet te krijgen!