21-12 Christmas Dinner Show UITVERKOCHT

UITVERKOCHT De Kerstdagen swingend beginnen? Dat kan met de klanken van 'Beats & Boogies' tijdens een wervelende dinnershow.

De show van Beats & Boogies, in Big Band bezetting, vindt plaats op zaterdag 21 december in onze grote zaal. De 20 muzikanten bezorgen u een avond vol muzikaal vuurwerk. Deze sprankelende avond staat onder leiding van Alex Loiacono. Deze enthousiaste showmaster weet het beste uit iedereen naar boven te halen. In deze dynamische omgeving kunt u zich als toeschouwer alleen maar laten meeslepen.

Beats & Boogies speelt oude en nieuwe Kerstklassiekers voorzien van eigentijdse arrangementen. Kom luisteren en geniet tussendoor van een heerlijk 4-gangendiner.

Wij ontvangen u om 18.30 uur met een welkomstdrankje en een amuse. Hierna neemt u plaats aan een grote ronde tafel. Per tafel zijn er 10 plaatsen beschikbaar. De entreeprijs is € 74,50 per persoon inclusief garderobe, welkomstdrankje, amuse, 4 gangendiner en bier, fris en wijn tijdens het diner.

Dit moet u toch als muziek in de oren klinken. De eerste kaarten zijn inmiddels alweer verkocht. De twee Kerstshows in 2018 waren tot de laatste stoel uitverkocht en volgens de aanwezigen een groot succes. De shows van vrijdag 20 en zaterdag 21 december zijn uitverkocht. 

Beats & Boogies is ontstaan uit de regionaal bekende Big Band '81. 

Foto: Frans Hermans