20-04: Diner pur Sang

De show Diner Pur Sang van Jacques-Paul Joosten, Mirjam Alders en de JP Joosten & Band krijgt 20 april 2018 wederom een vervolg.

Op vrijdag 20 april 2018, vanaf de klok van 19.00, zullen de muzikanten hun smaak voor kunst, muziek en gastronomie op veler verzoek nogmaals bundelen in de show Diner pur sang 4.0. Wederom zal een voortreffelijk hoogstaand viergangen voorjaarsdiner met bijbehorende wijnen worden afgewisseld met muzikale klanken waarbij de woorden “Smaak” en “Kunst” dé centrale rol zullen spelen: een soort van Diner Amusé of Diner Chantant of desgewenst Un appétit pour la chanson waarin onder andere dialectbewerkingen van Franse Chansons live ten gehore worden gebracht. Chansons afkomstig van de cd De Franse Slaag die Joosten en Alders samen met Frans Pollux in het begin van 2017 hebben gepresenteerd. Naast chansons, veel eigen muziek en natuurlijk veel cabareteske en kunstzinnige verrassingen!

 

Kaarten voor Diner pur sang zijn eenvoudig te bestellen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het gewenste aantal kaarten. Wij sturen een mail ter bevestiging met de bankgegevens. De digitale kaarten worden vervolgens persoonlijk opgestuurd. Kaarten kosten 55,00 euro en zijn door de ruime culinaire opstelling in de theaterzaal van ’t Raodhoes beperkt beschikbaar. Ook dieetwensen kunnen worden doorgegeven.