17-06 Buurtcafé Blerick Centrum

De gemeente heeft in november en december 2018 de eerste buurtcafés georganiseerd. Er komt nu een vervolg.

In deze eerste buurtcafés spraken we over de identiteit van de wijk en op welke manier inwoners van Venlo met de gemeente wilden samenwerken aan een mooiere samenleving.

VERVOLG?
In iedere wijk gaan we aan de slag met eigen thema’s en onderwerpen. Dat kan enorm verschillen per wijk of dorp. Parkeren of hangjongeren? Groen of verkeer? Woningen voor ouderen of zwerfafval? Alles kan worden besproken. U bepaalt de onderwerpen en samen met uw buurtgenoten spreekt u over de mogelijke oplossingen. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het buurtcafé in uw wijk Blerick Centrum.

WANNEER?
maandag 17 juni 2019 om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur).

IDEEËN?
Alle ideeën, opmerkingen en oplossingen worden verzameld. In het najaar worden de wijk- en dorpsideeën naast de plannen van de gemeente gelegd. De buurt en de gemeente maken dan samen de keuzes die worden gebundeld in de samenlevingsagenda. Deze wordt in 2020 uitgevoerd in ieder wijk of dorp.

We maken ieder jaar een nieuwe agenda per wijk of dorp. Op deze manier kan iedereen zijn stem laten horen en werken we samen aan een beter Venlo.

Gemeente Venlo