14-10 Brunch 10 jaar 't Raodhoes

Het is bijna 10 jaar geleden dat ’t Raodhoes haar deuren opende. Het eerste weekend van oktober 2008 was het drie dagen groot feest.

Na jaren van praten, plannen maken, slopen en opbouwen was het eindelijk zover… Op zondag 14 oktober willen we ons 10-jarig bestaan vieren met een feestelijke brunch en aansluitend ouderwets frühshoppen.Het is bijna 10 jaar geleden dat ’t Raodhoes haar deuren opende. Het eerste weekend van oktober 2008 was het drie dagen groot feest. Na jaren van praten, plannen maken, slopen en opbouwen was het eindelijk zover…

Op zondag 14 oktober willen we ons 10-jarig bestaan vieren met een feestelijke brunch en aansluitend ouderwets frühshoppen met live muziek van Toetie noch Blaosie. De brunch met koude en warme gerechten kost vanwege ons jubileum € 10,- per persoon. We starten om 11.00 uur. Het is een ideaal uitstapje voor familie en vrienden. Natuurlijk zijn kinderen deze dag ook welkom. Kinderen tot 10 jaar betalen € 5,- per persoon. We verkopen deze zondag vijf consumptiebonnen voor (natuurlijk) € 10,-. De bonnen zijn alleen zondag 14 oktober geldig.

Wilt u samen met ons het 10-jarig bestaan vieren? Reserveer dan kaarten voor de feestelijke brunch. Geef svp door met hoeveel volwassenen en kinderen u komt brunchen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De brunch is UITVERKOCHT. Het frühshoppen begint om 13.00 uur en is gratis toegankelijk.