14-02: Meezingfestijn 'Galdere'

De datum van 'Galdere' 2020 is vrijdagavond 14 februari en de aanvang is 20.11 uur. 

De entree voor de editie van 2020 is € 6,50. Hiervoor krijgen bezoekers een consumptiebon en een eetbon voor een broodje frikandel of kroket.

Bericht van de organisatie:

Galdere 2020

Wat was Galdere 2019 een geweldige avond! Nadat de organisatoren van weleer, Piet Welles en Wiel Janssen, hadden besloten om met Galdere definitief te stoppen, kwamen twee andere vastelaovesvieders op het idee om Galdere in leven te houden. Marcel Schuurmans en Paul Knorr besloten met een Galdere 2.0 te starten en met behulp van de welwillende medewerking van Hay Wilders, directeur van ’t Raodhoes in Blerick, kon het meezingfestijn vorig jaar gewoon zijn doorgang vinden. We hebben enorm genoten met z’n allen.

De reacties van de Blerickse bevolking waren geweldig en de respons op social media onverwacht groot. Dat resulteerde in een record aantal bezoekers in de tot Galderzaal omgebouwde foyer van ’t Raodhoes.

Daarom is het vanzelfsprekend dat ook dit jaar Galdere weer op het programma staat en wel op een bijzondere vrijdag: 14 februari, Valentijnsdag. Misschien dat daarom de vastelaovesballads die dag meer dan gebruikelijk aangevraagd worden en het knuffelgehalte groot is die avond.

Iedereen is van harte welkom vanaf 20.11 uur om met familie, vrienden en bekenden lekker mee te galdere op de mooiste Venlose en Blerickse vastelaovesliedjes en -leedjes.

De voorverkoop van de kaartjes vindt plaats op donderdag 6 februari van 19.00-20.00 uur in ’t Raodhoes, Antoniusplein 2 in Blerick.