08-07 Vakantiemarkt Blerick

Volgens traditie vindt op de eerste maandag van de zomervakantie (8 juli) een grote braderie plaats in hartje Blerick; de Vakantiemarkt.

Vanaf 11:00 uur ’s ochtends bent u van harte welkom om met duizenden andere bezoekers de start van de vakantie te vieren. De markt kent vanzelfsprekend een zomers karakter. De aangeboden spullen zijn gericht op het zonnige weer, er zijn lekkere hapjes verkrijgbaar en voor de kinderen staan er leuke attracties.

Wij doen ook weer mee aan de Kidsfunpas (11 verrassingen voor slechts € 3,50) en hebben een lekkere verrassing voor de kids. Kijk voor meer informatie op de site van Winkelhart Blerick. De kidspas is te koop bij de marktkraam voor de deur bij bakkerijk Pijpers.

De aanwezige artiesten lukt het ieder jaar weer een gezellige en informele sfeer te creëren. Dit dagje uit is geschikt voor mensen uit de omgeving, maar ook zeer zeker voor toeristen die in Zuid Nederland op vakantie zijn. Begin de vakantie dus goed met een bezoek aan de Vakantiemarkt. U zult er beslist geen spijt van krijgen.

't Raodhoes en ons terras zijn deze dag natuurlijk geopend voor een drankje en hapje.

kids fun pas 2019