03-11 Blind Date Dart Koppel Toernooi

Op zaterdag 3 november 2018 vindt de vierde editie van het Blind Date Dart Koppel Toernooi plaats.

Tijdens dit toernooi worden blinden/slechtzienden gekoppeld aan goedzienden. De goedziende partner ervaart van dichtbij hoe het is als je slechtziend of blind bent, terwijl de slechtziende of blinde partner juist kan ervaren hoe het is om deel te nemen aan een regulier evenement. Samen met je goed- of slechtziende buddy strijd je voor de Frank Peeters Cup. De opbrengsten van deze sportieve dag komen ten gunste van het Oogfonds.

Programma
12.00-13.00 uur Registratie darters/bekendmaking koppels
13.00-18.00 uur Start toernooi
18.00-19.00 uur Finale & prijsuitreiking

Inschrijfkosten € 5,00 er persoon. Aanmelden klik hier


Aanbeveling van Ambassadeur Jerry Hendriks (professioneel darter)

Beste Mensen,

Ik persoonlijk heb er weer heel veel zin in! Het Blind Date Dart Koppel Toernooi voor de Frank Peeters Foundation!

Ik voel me zeer vereerd met de titel “Beschermheer” voor dit toernooi en ik zet mezelf ook dan 100% in om dit toernooi te ondersteunen.

Dit unieke toernooi zal weer plaats vinden in ’t Raodhoes in Blerick op 3 November. Dit toernooi geeft slechtziende mensen een kans om ook te genieten van het leuke dartspel en aan de andere kant laat het darters voelen hoe het is om met beperkt zicht om te gaan. Vorig jaar verloor ik met mijn super koppelmaat Hennie in de finale na een super leuke dag te hebben gehad. Dit jaar ga ik natuurlijk weer mijn best doen om zo ver mogelijk te komen maar het allerbelangrijkste is dat het leuk en gezellig wordt.

Ik zeg: Be there!! 3 November, ’t Raodhoes, Blerick!
Groetjes,

Jerry “Electric” Hendriks