01-03: SPAN jeugdhoogheden

Alle jeugdhoogheden uit Groot-Blerick krijgen een podium geboden tijdens het nieuwe jeugdevenement ‘SPAN, Groët-Bliërickse jeughoéghede’.

De activiteit vindt vrijdag 1 maart plaats in ’t Raodhoes en het programma begint om 14.30 uur. Aanmelden van hoogheden is anoniem mogelijk bij de organisatie.

Jeugdhoogheden van basisscholen en verenigingen uit Blerick, Boekend en Hout-Blerick mogen het grote podium betreden en worden in de 'spotlight' gezet tijdens dit jeugdtreffen.

Ouders, broertjes, zusjes, klasgenoten, leerkrachten, grootouders en overige carnavalsvierders zijn van harte welkom om de hoogheden te bekijken. Naast de ‘vastelaovescatwalk’ zijn er enkele optredens deze middag. Zo zijn de vertolkers van de vier winnende Blerickse liedjes present en zorgen de heren van joekskapel d’n Heiten Haspel voor flinke ‘remmedemmie’. Het programma begint om 14.30 uur.

De organisatie is in handen van een aantal enthousiaste ‘vastelaovesgekke’. Aanmelden van hoogheden (kan anoniem) of informatie opvragen kan bij contactpersoon Sander Mattheijssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De naam van het evenement is: ‘SPAN, Groët-Bliërickse jeughoéghede’. De entree is gratis en de zaal is vanaf 12.30 uur open.

UPDATE: Bekijk hier de foto's van de eerste editie!


Organisatie SPAN: Gilbert Idink, Mat Lamberigts, Hay Wilders, Maikel Lammen & Sander Mattheijssen

Ambassadeurs SPAN: Ald Prinse Gezelschap Bliërick, Berden mode & wonen, Blerickse Krant, Brasserie Gooije Raod, Contour accountancy, Ge Decker, Gilbert Idink, Jathé Zeilmakerij BV, Joep Holla, L. Mattheijssen groente & fruit, Motion & Design, Paul Pouwels, Rob Jacobs, Societeit Ald Narre, Sandor Marks, Stichting Blauwe Vastelaovend, Stichting Laeve de 3!, 't Raodhoes, Winkelhart Blerick, Winkeliersvereniging De Wieen, Wortelepin trio 2018