10-09: Dinner Show Beats&Boogies

In overleg met de Beats & Boogies is besloten om de dinnersshows te verplaatsen naar 10 en 11 september

We moeten helaas voor de 3e keer een nieuwe datum communiceren voor de dinner shows. De shows die we in samenwerking met Beats & Boogies organiseren vinden plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2021.
 
Het orkest onder leiding van dirigent Alex Loiacono heeft al maanden niet meer kunnen repeteren. Om een kwalitatief hoogstaand optreden te verzorgen, is er meer voorbereidingstijd nodig.
 
Het thema van de dinner shows in september is ‘Italië’. We gaan terug naar de roots van de dirigent en presenteren een mix van Italiaanse evergreens en heerlijke gerechten die passen bij het Zuid-Europese land. Het menu wordt nog bekendgemaakt.

Entreebewijzen zijn vanaf nu te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vrijdag 10 september en zaterdag 11 september. Geef per mail door welke dag u kiest. Reserveren kan voor maximaal vier personen. Gasten krijgen naast het muzikale programma een viergangendiner, inclusief drank geserveerd. De kosten voor deze complete avond uit bedragen € 77,50 per persoon. De edities in 2018 en 2019 waren uitverkocht.

De shows gaan door als de richtlijnen van het RIVM dat toestaan.


Foto: Frans Hermans