12-02: Dinner Show 2021

In overleg met de Beats & Boogies is besloten om de dinnersshows aan de vooravond van Kerstmis te verplaatsen naar 12 & 13 februari.

De organisatie is wederom in samenwerking met Beats & Boogies. De dames en heren van Beats & Boogies spelen de nodige swing-, pop- en dance classics.

Voor de shows heeft dirigent Alex Loiacono nieuwe arrangementen geschreven. De muzikanten worden hierdoor uitgedaagd het muzikale niveau van de eerdere edities te evenaren. Verder geven diverse vocalisten acte de préséance om de klankkleur nog diverser te maken.

Entreebewijzen zijn vanaf nu te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vrijdag en eventueel zondag. De zaterdag is uitverkocht! Geef per mail door welke dag u kiest. Reserveren kan voor maximaal vier personen. Gasten krijgen naast het muzikale programma een viergangendiner, inclusief drank geserveerd. De kosten voor deze complete avond uit bedragen € 77,50 per persoon. De edities in 2018 en 2019 waren uitverkocht.

Bekijk hier het menu dat wordt geserveerd. 

De shows gaan door als de richtlijnen van het RIVM dat toestaan.

Door de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus zijn we in overleg met onze samenweringspartner over het wel of niet doorgaan van dit evenement. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Foto: Frans Hermans