18-12: Christmas Dinner Show 2020

Het voornemen is om in aanloop naar de kerstdagen een drietal coronaproof kerst dinner shows te organiseren. Hierbij wordt gekeken naar de op dat moment geldende RIVM maatregelen.

De organisatie is wederom in samenwerking met Beats & Boogies. De shows vinden plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 december vanaf 19.00 uur en zondag 20 december vanaf 16.00 uur in ’t Raodhoes. De dames en heren van Beats & Boogies spelen naast traditionele kerstnummers ook de nodige swing-, pop- en dance classics.

Voor de shows heeft dirigent Alex Loiacono 20 nieuwe arrangementen geschreven. De muzikanten worden hierdoor uitgedaagd het muzikale niveau van de eerdere edities te evenaren. Verder geven diverse vocalisten acte de préséance om de klankkleur nog diverser te maken.

Entreebewijzen zijn vanaf nu te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vrijdag en zondag. De zaterdag is uitverkocht! Geef per mail door welke dag u kiest. Reserveren kan voor maximaal vier personen. Gasten krijgen naast het muzikale programma een viergangendiner, inclusief drank geserveerd. De kosten voor deze complete avond uit bedragen € 77,50 per persoon. De edities in 2018 en 2019 waren uitverkocht.

Bekijk hier het menu dat wordt geserveerd. 

De shows gaan door als de richtlijnen van het RIVM dat in december toestaan.


Foto: Frans Hermans