18-12 Christmas Dinner Show

De Kerstdagen swingend beginnen? Dat kan met de klanken van 'Beats & Boogies' tijdens een wervelende dinnershow.

De shows van Beats & Boogies, in Big Band bezetting, vinden plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 december in onze grote zaal. De 20 muzikanten bezorgen u een avond vol muzikaal vuurwerk. Deze sprankelende avond staat onder leiding van Alex Loiacono. Deze enthousiaste showmaster weet het beste uit iedereen naar boven te halen. In deze dynamische omgeving kunt u zich als toeschouwer alleen maar laten meeslepen. Beats & Boogies speelt oude en nieuwe Kerstklassiekers voorzien van eigentijdse arrangementen. Kom luisteren en geniet tussendoor van een heerlijk 4-gangendiner.

Dit moet u toch als muziek in de oren klinken. De eerste kaarten zijn inmiddels alweer verkocht. De Kerstshows in het verleden waren steeds tot de laatste stoel uitverkocht en volgens de aanwezigen een groot succes.

Gasten krijgen naast het muzikale programma een viergangendiner, inclusief drank geserveerd. De entreeprijs is € 77,50 per persoon inclusief garderobe, welkomstdrankje, amuse, 4 gangendiner en bier, fris en wijn tijdens de show. Aanvang van de dinnershow is 18.30 uur. Entreebewijzen zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..