17-12: Christmas Dinner Show

De Kerstdagen swingend beginnen? Dat kan met de klanken van 'Beats & Boogies' tijdens een wervelende dinnershow.

De shows van Beats & Boogies, in Big Band bezetting, vinden plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 december in onze grote zaal.

De 20 muzikanten bezorgen u een avond vol muzikaal vuurwerk. Deze sprankelende avond staat onder leiding van Alex Loiacono. Deze enthousiaste showmaster weet het beste uit iedereen naar boven te halen. In deze dynamische omgeving kunt u zich als toeschouwer alleen maar laten meeslepen.

Beats & Boogies speelt oude en nieuwe Kerstklassiekers voorzien van eigentijdse arrangementen. Kom luisteren en geniet tussendoor van een heerlijk 4-gangendiner.

Wij ontvangen u om 18.30 uur met een welkomstdrankje en een amuse. Hierna neemt u plaats aan een grote ronde tafel. Per tafel zijn er 10 plaatsen beschikbaar. De entreeprijs is € 79,50 per persoon inclusief garderobe, welkomstdrankje, amuse, 4 gangendiner en bier, fris en wijn tijdens het diner. Kaarten kunt u bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit moet u toch als muziek in de oren klinken. De eerdere Kerstshows waren tot de laatste stoel uitverkocht en volgens de aanwezigen een groot succes. De band Beats & Boogies is ontstaan uit de regionaal bekende Big Band '81. 

KerstshowBB81