image1.jpeg

Eerste vat bier smaakt naar meer

Het was vrijdagavond 8 juni groot feest op het Antoniusplein. De 'Bliërickse Blaage' organiseerde het 'veurpreuve'. Doel was om te kijken of het eerste vat bier goed genoeg was om op vrijdag 5 oktober het Grote Oktoberfeest te laten plaatsvinden.

Lees verder

bbq-menu.jpg

Vrijdag 22 juni geen bbq op ons terras

Tijdens de zomerperiode gaan we op ons terras als het goed weer is barbecueën. De eerst volgende keer is vrijdag 28 juni. Door het slechte weer gaat het komende vrijdag niet door.

Lees verder

Affiche_HA-18.jpg

‘Hertelikke aovend’ uitverkocht

Drumfanfare Blerickse Herten organiseert in 2018 voor de tweede keer het evenement ‘Eine Hertelikke aovend in hertje Bliërick’. UITVERKOCHT

Lees verder

Blerickse_Blaage_Oktoberfest.jpg

Bliëricks Oktoéberfees 2018

De Blerickse vriendenclub Bliërickse Blaage organiseert dit jaar voor de vijfde keer 'Ut Oktoéberfees'.

Lees verder

koksite.jpg

Wij zoeken een zelfstandig werkend kok

Staat kwaliteit bij jou op de eerste plaats? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een: Zelfstandig werkend kok (m/v) 24- 38 uur per week.

Lees verder

ijskaart_site1.jpg

Geniet van onze ijscoupes

Trakteer je zelf op een heerlijk ijscoupe van onze chefkok. Neem plaats op ons ruime terras en kies een van de smaakvolle coupes. Bekijk hier onze kaart.

Lees verder

asperge.jpg

Proef het Limburgse goud...

Het is voorjaar en dat betekent dat er ook weer heerlijke Hollandse asperges zijn. Het Limburgse goud staat weer op onze menukaart. 

Lees verder