hierezitting_brunch_2017_intro.png

10 jaar 't Raodhoes... Vier mee!

Het is bijna 10 jaar geleden dat ’t Raodhoes haar deuren opende. Het eerste weekend van oktober 2008 was het drie dagen groot feest.

Lees verder

bh_1.jpg

'Hertelikke aovend' was groot succes

Zaterdag 7 juli vond voor de 2e keer het concert 'Hertelikke Aovend' plaats. Het Antoniusplein was weer omgetoverd in een sfeervol openlucht theater.

Lees verder

WatervLater_site.jpg

Overlast door water en hitte neemt verder toe

In het Blerickse Raodhoes vond donderdag 28 juni een bijeenkomst plaats onder de naam ‘Water voor later’. Centrale thema was de klimaatverandering en de opwarming van de aarde en wat dat betekent voor ondernemers in de gemeente Venlo.

Lees verder

image1.jpeg

Eerste vat bier smaakt naar meer

Het was vrijdagavond 8 juni groot feest op het Antoniusplein. De 'Bliërickse Blaage' organiseerde het 'veurpreuve'. Doel was om te kijken of het eerste vat bier goed genoeg was om op vrijdag 5 oktober het Grote Oktoberfeest te laten plaatsvinden.

Lees verder

asperge.jpg

Proef het Limburgse goud...

Het is voorjaar en dat betekent dat er ook weer heerlijke Hollandse asperges zijn. Het Limburgse goud staat weer op onze menukaart. 

Lees verder

ijskaart_site1.jpg

Geniet van onze ijscoupes & handijsjes

Trakteer je zelf op een heerlijk ijscoupe van onze chefkok. Neem plaats op ons ruime terras en kies een van de smaakvolle coupes. Bekijk hier onze kaart.

Lees verder

ahmenu.jpg

AH-actie, voordelig 3 gangendiner

Brasserie Gooije Raod doet weer mee aan de restaurantactie van Albert Heijn. Met een volle spaarkaart ontvangt u het 2e driegangendiner gratis.

Lees verder

toepe.jpg

Bram Schouwenberg wint 'Zomer-Aovend-Toépe'

De eerste editie van het 'Laeve de 3!-Zomer-Aovend-Toépe' is gewonnen door Bram Schouwenberg uit Steyl.

Lees verder

Affiche_HA-18.jpg

‘Hertelikke aovend’ uitverkocht

Drumfanfare Blerickse Herten organiseert in 2018 voor de tweede keer het evenement ‘Eine Hertelikke aovend in hertje Bliërick’. UITVERKOCHT

Lees verder

Meer artikelen...

  • 1
  • 2