• raodhoes raodhoes

  'We treffen elkaar...'
   

17/18- juni: Urinetown door Sidera

18/18 Juni:  de musical Urine Town door Sidere Theaterproducties

Sidera Theaterproducties presenteert Urinetown

Na het succes van de musical Spring Awakening brengt Stichting Sidera Theaterproducties dit jaar de musical Urinetown op de planken. Het komische, absurde verhaal van Urinetown is op 17 en 18 juni te zien in ‘T Raodhoes.

De musical Urinetown vertelt over een grauw stadje waar water schaars is. Privé toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de openbare wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Bobbie Goud heeft er genoeg van en spoort het volk aan tot opstand. De situatie wordt echter ingewikkeld als hij verliefd wordt op Lot, de dochter van de toilettenbeheerder. Urinetown zit boordevol satirische humor en knipogen naar beroemde musicals, zoals Les Miserables en West Side Story. Met cabareske invloeden en flarden kleinkunst neemt deze voorstelling zowel de politiek als het genre musical op de hak. Urinetown vertelt het verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het thema is weliswaar plassen, maar het handelt over alledaagse zaken die ons allemaal raken.

Sidera Theaterproducties bestaat nu alweer vier jaar en is nu een zelfstandige stichting. Het bestuur is er samen met de leden en het creatief team in geslaagd om een weer fantastische productie te maken. De cast bestaat uit een groep talentvolle en enthousiaste jong-volwassenen tussen de 18 en 26 jaar. Ze studeren of werken door heel het land en komen elke vrijdagavond repeteren in het ‘Ald Weishoes’.

Louisa Peters verzorgt de regie, Froukje Swart de zang en Liselotte Kusters-Gijsen de choreografie van deze productie. Elk castlid is naast het spelen in de musical ook verantwoordelijk voor de kleding, de rekwisieten, het decor of het organiseren van activiteiten. De productie wordt volledig gemaakt door deze groep talentvolle jong-volwassenen. De première is zaterdag 17 juni om 20.00u en op zondag 18 juni is er een voorstelling om 14.00u. Kaarten kosten €17,50 en kunnen online worden besteld via www.sideratheaterproducties.nl

Cast: Cassy Hermkes, Denise Snijders, Ellen Denessen, Elske Schevelier, Ivo Haanen, Janina de Brito Figueiredo, Jean-Paul van Leipsig, Jill Greijn, Joëlle van Heeswijk, Kees Hoeijmakers, Kiki Nabben, Kylie Gijsen, Laura Hendrikx, Leandro Vilar, Lineke Hekkenberg, Lino Aerts, Marc Vervuurt, Nikki Smedts, Paul Zuidberg, Roy Puts, Sanne Maters, Tessa Aerts, Yana de Reuver en Yvonne Mallie.

 • Bijbaan RH
 • horeca allround medewerker gezocht
 • raodhoes film RH copy
 • Op zoek naar een leuke bijbaan?
 • Vacature: Word jij onze nieuwe Horecamedewerker?
 • Bekijk hier een korte promofilm over 't Raodhoes

 • nieuwsbrief RH
 • actiemenu8.8
 • Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief
 • Actiemenu 8,8 bij brasserie Gooije Raod

logo-raodhoes-klein

Raodhoes Blerick
Antoniusplein 2
5921 GV Venlo-Blerick
T 077 382 10 04
F 077 382 80 02
E info@raodhoesblerick.nl