Blerickse_Schaakvereniging.jpg

De Blerickse Schaakvereniging

Bij de Blerickse Schaakvereniging voelt iedereen vanaf 6 jaar, met ieder niveau zich thuis! 

Schaken is een sport voor jong en oud, man of vrouw en voor ieder niveau. Kun je schaken of zou je het graag willen leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vanaf 6 jaar
Vanaf de leeftijd van 6 jaar heb je de mogelijkheid om een mooie schaakopleiding te volgen. Deze lessen worden door gediplomeerde trainers op de zaterdagochtend van 10:30 tot 12:00 in het Vossener Ontmoetingscentrum gegeven. Je kunt dan echte schaakdiploma's halen via de beroemde stappenmethode. Daarnaast is er een leuke competitie tegen leeftijdgenootjes, spelen we tegen andere verenigingen in de regio, hebben we een pepernotentoernooi met Sinterklaas,enz. Je kunt het 2 maanden gratis uitproberen en als je het dan nog steeds leuk vindt, dan kost je een lidmaatschap € 35,- per jaar.

Vanaf 16 jaar
Kun je al schaken en heb je zin om bij een gezellig vereniging een partij te spelen, dan ben je van harte welkom op de maandagavond vanaf 20:00 in 't Raodhoes te Blerick. In een mooie ambiance van 't Raodhoes speel je tegen spelers van jouw eigen niveau. Wij hebben een interne en een externe competitie en daarnaast organiseren wij diverse toernooien. Ook nodigen wij gerenommeerde topschakers uit om ons schaakles te geven. Naast al dit serieuze gedoe hebben we ook gezellige nabeschouwingen aan de bar, de jaarlijkse BBQ, enz. Je kunt het 2 maanden gratis uitproberen en als je je thuis voelt bij onze vereniging, dan kost je een lidmaatschap € 75,- per jaar.

Meer informatie vindt u op de website van de Blerickse Schaakvereniging.de Blerickse Schaakvereniging.