• brasserie gooije raod mantelzorg
    Proef
    de sfeer!

Dinerkaart Brasserie voorjaar

Bij Brasserie Gooije Raod bieden we een aantrekkelijke, laagdrempelige dinerkaart met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Hieronder treft u de dinerkaart. Wilt u de totale kaart downloaden, dan kunt u hier klikken (pdf). Voor reserveringen kunt u het beste even telefonisch contact opnemen via 077 382 10 04 ('t Raodhoes) of het formulier ('t Raodhoes) invullen.

dan kunt u hier klikken (pdf)Bekijk hier het actiemenu! (LET OP: Bij deze actie accepteren wij geen 'Groët-Venlose aetbon' en Ondernemerscheque)

Dinerkaart

Voorgerechten:                  
Alle voorgerechten worden geserveerd met vers afgebakken brood en kruidenboter    
                   
Goed gevuld pasteitje met kippenragout         7,95  
Tartaartje van verse zalm         7,95  
op een bedje van gemengde sla            
Frisse salade van krab en venkel                  7,95  
Carpaccio van het rund         8,95  

carpaccio met zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, balsamico siroop, pijnboompitjes met een keuze uit pesto of truffelmayonaise 

Scampi’s pernod           10,95  
scampi’s (5) met gewokte groenten, afgeblust met pernod    
                   
Soepen:                  
Alle soepen worden geserveerd met vers afgebakken brood en kruidenboter    
                   
Tomatensoep           4,95  
soep van geroosterde pomodori tomaat, rozemarijn en tijm      
Soep van het seizoen           4,95  
met bijpassende garnituren            
                   
Vleesgerechten:                  
Alle gerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, bijpassende groenten en een frisse salade
                   
Tournedos             23,50  
malse biefstuk van ossenhaas met rode wijnsaus                                                                                   
Ossenhaasspies met stroganoffsaus       20,50  
Regionaal: zoorvleis (stoofvlees) Gooije Raod     17,95  

stoofvlees bereid met Limburgs bier vergezeld door Vlaamse frieten en een huisgemaakte appel-peren compote 

Mixed grill
3 soorten vlees: kipfilet, biefstukje en kalfslapje met gebakken uien    
Saté van gemarineerde kipfilet       15,95  

met huisgemaakte satésaus, gebakken uitjes, cassavekroepoek, cashewnootjes en zoetzure komkommer.

Spareribs               16,95  
met een huisgemaakte ketjapmarinade en een heerlijke eigengemaakte BBQ saus     
Gebakken kalfslever met spek, appel en uien     18,50  
                   
Visgerechten:                  
Alle gerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, bijpassende groenten en een frisse salade
                   
Gebakken tongfilet            15,95  
op een bedje van rucalosla en gegrilde trostomaatjes                                                                           
Zalmfilet du chef           16,95  
op de huid gebakken zalmfilet met traditionele hollandaisesaus     
Kabeljauwfilet “printemps”         16,95  
met een witte wijn saus               
Tagliatelle scampi           16,95  
7 scampi’s in een pernod-saus             
                   
Vegetarische gerechten:                
Alle gerechten worden geserveerd met  bijpassende aardappelgarnituur, en een frisse salade  
                 
Portobello              13,95  
met peppadew tapenade en gegratineerd met Parmezaanse kaas                                                              
Lasagne              13,95  
van courgette, verse groente en gegratineerd met kaas                                                                                                
Gevulde paprika met verse groente                                    13,95  
                   
Maaltijdsalades                  
Alle maaltijdsalades worden geserveerd met vers afgebakken brood en kruidenboter    
                   
Salade ossenhaaspuntjes         15,95  
met ui, champignons, tomaat en ketjap          
Visbankensalade           15,95  
met gerookte zalm, gerookte paling en gebakken scampi’s       
Salade chilikip           14,95  
met gemarineerde stukjes kipfilet, champignons, spek, ananas en chilisaus    
Salade carpaccio           14,95  

met zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, balsamico siroop en pijnboompitjes met pesto of truffelmayonaise           

                   
Verrassingsmenu van vlees en of vis             
3 gangen                27,50  
4 gangen               32,50  
laat u verrassen door ons jong en dynamisch keukenteam        
                   
Voor de kleine eter                
Tomatensoep             3,25  
Bitterballen met friet           5,95  
Frikandel met friet            5,95  
Kipnuggets met friet                                                           5,95  
Vissticks met friet                                                                     5,95  
Kinderpannekoek                                                                    5,95  
Kinderijsje             2,95  
vanille-ijs met een leuke verrassing          
                   
Desserts:                  
Kaasplankje             9,95  
met 4 soorten kaas van Tebben en bijpassende garnituren      
Huisgemaakte chocolademousse         6,95  
Crème brûlée             7,95  
gebrand met rietsuiker en vanille-ijs          
Vers fruitsalade met vanille-ijs en slagroom     7,95  
Notenbalk             7,95  

walnoten-, pistache-, en kokosijs met walnoten, hazelnoten en rumsaus                                                                           

Grand dessert             7,95  
specialiteit uit de keuken            
Minidessert met koffie of thee         4,95  
IJs met warme bosvruchten         7,95  
Dame blanche             6,95  
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom         

  • Bijbaan RH
  • horeca allround medewerker gezocht
  • raodhoes film RH copy
  • Op zoek naar een leuke bijbaan?
  • Vacature: Word jij onze nieuwe Horecamedewerker?
  • Bekijk hier een korte promofilm over 't Raodhoes

  • wine-en-dine-Brasserie-Gooije-Raod

    Brasserie

logo-raodhoes-klein

Raodhoes Blerick
Antoniusplein 2
5921 GV Venlo-Blerick
T 077 382 10 04
F 077 382 80 02
E info@raodhoesblerick.nl