Flarussen.jpg

23-11 / 01-12 'Un gooje zaak' van de Flarussen

Societeit de Flarussen presenteert een nieuwe theaterstuk. Het is de 7e productie van het gezelschap. Deze keer onder de naam ‘Un gooje zaak’. De première vindt plaats op vrijdag 23 november.

De overige voorstellingen zijn op zaterdag 24, zondag 25, woensdag 28, donderdag 29, vrijdag 30 november en zaterdag 1 december. De titel duidt niet alleen op het bedrijf waarover het gaat, maar ook over datgene wat er zich op deze vrijdag uit de geschiedenis van dit bedrijf gaat afspelen. Het schrijvers-collectief van de Flarussen heeft voor het draaiboek gezorgd en de voorstelling weer van een aantal liedjes voorzien. Het draait allemaal om één gekozen dag uit het leven binnen een bedrijf van ijzerwaren en toebehoren. Wel eendag waarin van alles gaat gebeuren, hetgeen voor de meeste “een goede zaak” is, echter niet voor iedereen.

Weer is gebruik gemaakt van herkenbare situaties en personages, waar de toeschouwer zich al dan niet in kan en mag herkennen. Kantoor, winkel, magazijn en kantine zijn plaatsen waar de verschillende scenes zich afspelen.

De eerste reacties van bestuur, spelers en regie zijn veelbelovend, zorg dus tijdig voor kaarten want de Flarussen verwachten weer iedere avond een uitverkocht huis. De kaartverkoop is op maandag 17 en dinsdag 18 september van 19.00 tot 21.00 uur in ‘t Raodhoes. Noteer de data van de voorstellingen en de kaartverkoop in uw agenda!